kcmjäke_brinna-293.jpg
 

Hei foodie – oletko sinä Brinnan uusi harjoittelija? 

Kun joku kaveriporukassasi kysyy ravintolasuositusta, kaikki katseet kääntyvät sinuun. Puhelimessasi on huomattavasti enemmän ruokakuvia kuin selfieitä. Kun kirjoitat puhelimeesi sanan ”sinne”, autocorrect korjaa sen sanaksi ”dinner”. Et syö elääksesi, vaan elät syödäksesi.

Sinulla on jo orastava oma luova identiteettisi ja paljon mielipiteitä. Olet kuitenkin aina tiedonnälkäinen ja valmis oppimaan uutta. Nyt siihen on mahdollisuus!

Nouset portaita neljänteen kerrokseen Brinnan Erottajan toimistolle. Yhteiset päivämme alkavat kahvilla (ja iKaffella) ja jutustelulla. Päivän to do-listan läpikäymisen lomassa joku kertoo eilisillan ravintolakokemuksesta, toinen maailman parhaan kukkakaalipizzan reseptistä. Ennen puoltapäivää lähdemme asiakkaan luokse kuvauksiin. Lyhyet kuvaukset kestävät pari tuntia, jonka jälkeen haemme päivän lounaan. Lounaan jälkeen istumme palaverissa potentiaalisen uuden asiakkaan kanssa – sinä teet muistiinpanot ja kysyt rohkeasti kysymyksiä. Loppuiltapäivän aikana työstämme strategioita ja kampanjoita sekä luomme mehukasta sisältöä.

Brinna on ruoka- ja ravintola-alalla toimiva luova PR- ja markkinointitoimisto. Harjoittelijana meillä pääset suoraan ruokatrendien sykkeeseen, osallistumaan ja seuraamaan vierestä monipuolista sisällöntuotantoa, palvelumuotoilua, ruokakuvauksia, stailausta ja reseptiikan kehitystä, strategioiden luomista, brändien rakentamista ja omaperäistä PR:ää.

Toivomme tapaavamme sinut mahdollisimman pian, sillä pesti täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis uskot olevasi oikea tyyppi, lähetä vapaamuotoinen hakemus asap osoitteeseen hello@brinna.fi. Hakemuksestasi olisi hyvä tulla ilmi miksi haluat olla osa Brinnaa ja millainen juuri sinun ruokaidentiteettisi on. Sisällytäthän viestiin myös linkin instagram-tilillesi.